Home Over Monique Tarieven Contact

Persoonlijk voedingsadvies

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar gepersonaliseerde voeding. Hieruit blijkt dat je DNA bepaalt welke voeding bij je past en dus energie geeft in plaats van kost.

Het leuke hiervan is dat je DNA wijzigt gedurende je leven. Dit komt door trauma‘s die er in je systeem gaan zitten van onverwerkte gebeurtenissen en emoties. Daardoor kunnen er opeens bijvoorbeeld allergieën of intoleranties of tekorten ontstaan. Als je met deze trauma‘s aan het werk gaat kan dit weer gereset worden. Als voorbeeld: Bij B12 tekort zit er vaak een trauma op de maag van een emotie die niet verteerd is. Als je met deze emotie aan het werk gaat, dus verwerkt of verteerd, kan het zomaar zijn dat je de B12 zelf weer gaat opnemen!

Ik test zeker al 10 jaar voeding uit voor mijn cliënten. Welke voeding of combinaties van voeding je beter achterwege kunt laten, komt uit mijn test naar voren. Ook test ik op tekorten van vitamines, mineralen, sporenelementen, vetten en aminozuren e.d. Hierbij krijg je een advies wat je kunt toevoegen aan je voeding en/of een supplement advies, zodat je niet lukraak iets slikt wat je lichaam weer energie kost om af te breken. Mochten er opname problemen zijn dan gaan we daaraan werken. Door voeding te eten die bij je past krijg je meer energie, ga je soms spontaan afvallen en kom je op een natuurlijk gewicht en kan zomaar je huid zuiverder worden. Hoe fijn is dat!
Het testen is natuurlijk een momentopname en het kan zijn dat je na enkele weken of maanden weer voeding kunt toevoegen. Daar werken we aan verder. Dit kan natuurlijk ook allemaal op afstand getest worden!

Disclaimer: Deze adviezen zijn geheel persoonlijk en een momentopname. Het kan dus wijzigen in de tijd.

Mijn contactgegevens

Adres
Schorweg 12A, 1764 MB Breezand
Telefoon
0223 - 521286 (op werkdagen)
E-mail
praktijkmvanpappelendam@gmail.com
U kunt mij ook vinden op Facebook!
BTW identificatienummer: NL001546048B97

Algemene Voorwaarden