Home Over Monique Tarieven Contact

Werkwijze
Voor mij geldt als basis van de behandeling dat we werken aan de oorzaak in plaats van de symptomen te bestrijden. Met de Bio-tensor meet ik de onderbewuste energie. Het onderbewustzijn weet namelijk op ieder moment, in elke situatie, wat voor de cliënt het beste is. Met de Bio-tensor kan ik dus bepalen wat voor de cliënt ofwel diens lichaam het beste is. Dit doe ik door methodologisch, analytisch en diverse technieken, allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, teneinde een duidelijk inzicht te krijgen in de toestand van een cliënt (mens of dier). Dit in de vorm van waarden van organen en fysiologische patronen, belastingsvormen, zowel fysiek alsook psychisch/emotioneel. Ook kan op een "simpele" wijze een voedingsadvies worden uitgetest.

Afhankelijk van de gemeten waarden uit de testprotocollen, komt de oorzaak van de problemen naar boven. Aan de hand van deze waarden adviseer ik een behandeling.

In twijfelgevallen, respectievelijk zo nodig, adviseer ik cliënten altijd naar een reguliere behandelaar te gaan.

Iedereen is anders
Bij een energetische geneeswijze is de behandeling helemaal op de cliënt zelf afgestemd. De klachten die men heeft, lijken vaak op het eerste gezicht op klachten van andere personen die men kent. Maar ieder is uniek en voelt daarom de dingen op een eigen manier aan, beleeft de dingen individueel en ervaart dus de klachten op een unieke manier. Om de klachten van de cliënt te kunnen verhelpen, is het belangrijk om te weten waarom deze die klachten heeft, wat de diepere oorzaak ervan is, en wat de cliënt hoogst persoonlijk nodig heeft om van die klachten te worden verlost. Om die reden volgt uit de metingen een voor ieder persoon individuele behandeling (maatwerk).

Middels deze methode behandel ik ook dieren, eveneens met veel goede resultaten.

Mijn contactgegevens

Adres
Schorweg 12A, 1764 MB Breezand
Telefoon
0223 - 521286 (op werkdagen)
E-mail
praktijkmvanpappelendam@gmail.com
U kunt mij ook vinden op Facebook!
BTW identificatienummer: NL001546048B97

Algemene Voorwaarden